Goedkoop luchthavenvervoer:

Taxi Brugge, uw partner in goedkoop luchthavenvervoer

Heeft u nood aan een professionele en betrouwbare taxi die u brengt naar een locatie van uw keuze? Een stipte airport shuttle  van en naar de luchthaven?

Wel, onze chauffeurs staan voor u klaar! In slechts enkele stappen boekt u uw goedkoop luchthavenvervoer online.

Wij zorgen voor uw vervoer naar Zaventem, Charleroi, Luik, Oostende, Schiphol, Dusseldorf, Keulen, Rijsel, e.a.

Kies dus meteen voor goedkoop luchthavenvervoer bij Taxi Brugge.

Bestel uw taxi nu snel en gemakkelijk via ons online boekingssysteem

  • U kan uw taxi één dag op voorhand boeken. Voor vervoer op de dag zelf, kan u onze medewerker aanspreken via de chat functie.
  • Wij werken met vaste prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
  • U boekt uw goedkoop luchthavenvervoer simpelweg via ons online boekingssysteem. Daarna ontvangt u een e-mail met alle nodige informatie.
  • Via Google Calendar krijgt u ook een bevestiging in uw mailbox.  Zo zet u de boeking meteen in uw eigen agenda.

Pick-up informatie op de luchthaven:

Luchthaven Zaventem

In de luchthaven van Zaventem wacht de chauffeur u op in de aankomsthal. U zal hem meteen opmerken voor de “Java Coffee Shop” met een bordje of tablet waarop uw opgegeven naam staat.

Onze chauffeurs gebruiken hun smartphone om uw vluchtstatus op te volgen. In geval van verlies van bagage, of andere vertragingen, vragen wij u de chauffeur meteen in te lichten.

Luchthaven Charleroi

Bij pick-up op de luchthaven van Charleroi wacht de chauffeur aan de uitgang met een bordje of tablet met uw naam op.

De chauffeur zal uw vluchtinformatie op de voet volgen zodat hij tijdig voor u klaarstaat. Mochten er onvoorziene vertragingen zijn, dient u de chauffeur hiervan op de hoogte te brengen.

Vergeet uw vluchtnummer en GSM nummer niet in te vullen in uw online boeking. Neemt u een buggy mee? Heeft u een kinderstoel nodig? Deze informatie, en eventuele specifieke vragen, kan u ook vermelden in het formulier. (Vermeld de leeftijd van uw kind, wanneer u een kinderstoel bestelt.)

Vragen worden steeds beantwoord binnen 24 uur. Heeft u liever meteen reactie? Gebruik dan onze chat functie (rechtsonder). Onze medewerker beantwoordt graag al uw vragen over goedkoop luchthavenvervoer.

Website van Brussels Airport .        Website van Charleroi Airport

 Intercity

Onze ervaren chauffeurs brengen u graag naar een bestemming van uw keuze.

Onze dienstverlening strekt zich uit over gans België en daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in intercity verbindingen, goedkoop luchthavenvervoer, en internationaal zakenvervoer.

Wanneer u uw taxi bij ons boekt, ontvangt u een bevestiging via e-mail en sms. U ontvangt meteen ook het telefoonnummer van de chauffeur.

Bij ophaling aan een NMBS station, wacht de chauffeur u op met een bordje. In Brussel Zuid wordt u opgewacht voor “Sam’s Café”.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Onze prijzen

Bij Taxi Brugge staat u nooit voor verrassingen. Wij werken steeds met een vaste prijs, zodat u altijd weet wat te verwachten.

Uw kan uw rit al boeken vanaf 37 euro voor 1-3 personen en vanaf 43 euro voor 4-8 personen. Heeft u een groter reisgezelschap? Dan heeft u al een taxi voor 47 euro!

Indien u een tussenstop wenst, zal u de finale prijs per e-mail ontvangen.

De betaling gebeurt steeds bij aankomst op uw bestemming.

 

Bestel uw taxi vandaag nog online!

Boek uw taxi online
Boek uw taxi online